Pica-Pica 2011 i més coses

Benvolguts amics,

Ens complau comunicar-vo com cada any a l’acte de projecció de fotos de tots els socis que han fet activitats de muntanya durnat tot l’any 2011, que tindrà lloc el proper divendres dia 2 de desembre a les 20 hores a la sala d’actes del Casal d’Entitats.  En acabar l’acte farem un petit sopar fred a peu dret.

Per tal de centralitzar totes les aportacions que vulgueu fer en fotos cal que les entregueu a la bústia del Grup de Muntanya o directament al secretari, Xavier Xortó (Tel. 93 818 38 16) abans del dia 29 de novembre.

Pel que fa a les llicències federatives per l’any 2012, encara no s’han publicat les tarifes per al proper any però esperem que no variïn gaire respecte els preus del 2011. En els propers dies es publicaran les tarifes 2012 a les webs:

www.feec.cat

www.grupmuntanyasantsadurni.wordpress.com

Cal que tots els que us volgueu federar ens comuniqueu la modalitat abans del dia 15 de desmbre per tal de tramitar la comanda conjunta de tots els socis. Si ho feu fora d’aquest termini es cobrarà un recàrrec de 4 euros per despeses de gestió.

Us recordem que la quota de soci es mantindrà congelada igual que els darrers anys a l’import de 20 euros anuals. I que es cobrarà de forma automática a tots els socis vigents abans de finalitzar el mes de desembre. Si algun soci desitja donar-se de baixa cal que ens ho comuniqui abans del 15 de desembre que es quan s’emetran els rebuts corresponents.

Atentament,

LA JUNTA

A %d bloguers els agrada això: