FEDERAR-SE

Tots els socis poden aconseguir la llicència federativa a través del Grup de Muntanya de Sant Sadurní d’Anoia. És una llicència gairebé obligatòria per tots aquells practicants d’esports de muntanya, per tal d’estar assegurat enfront de qualsevol accident que pugui succeir. També permet aconseguir descomptes en refugis, botigues, fires, etc.

Totes les característiques de la llicència federativa les podreu trobar a la web de la FEEC:

  • Informació sobre la llicència federativa.
  • Modalitats, Cobertures i Preus.

Com puc aconseguir la llicència?

1. Cal fer-se soci del Grup de Muntanya omplint totes les dades de la fitxa i fer-nos la arribar al Grup de Muntanya ja sigui  via e-mail o personalment.

Si ja ets soci del Grup de Muntanya, només ens has de comunicar quina modalitat de llicència vols i si la vols habilitada FEDME o no.

2. El pagament: En cas d’haver facilitar el numero de compte el grup de muntanya girarà un rebut amb l’import corresponent;  en cas contrari és el soci qui ha d’anar a l’oficina d’UNNIM de Sant Sadurní d’Anoia a fer l’ingres al compte del Grup de Muntanya i comunicar-ho al grup via e-mail o presencialment.

3. Recollir el carnet de la FEEC: us avisem per e-mail i via web. Davant de qualsevol problema/consulta dirigiu-vos al Casal d’Entitats els dimecres a les 20:30 o envieu-nos un e-mail a grupmuntanyasantsadurni@gmail.com.

Nota: Qualsevol tramitació de llicència fora del període normal de tramitació (es a dir: desembre – gener – febrer) té un recàrrec de 5€uros en concepte de despeses bancaries i gestió.

A %d bloguers els agrada això: